Auburn Mountainview High School AM ASSEMBLY SCHEDULE 2019-2020

ZERO PERIOD	7:10 — 8:00	50 minutes	
FIRST PERIOD	8:10 - 8:57	47 minutes	
	9:02 - 9:49 Incements at beginning of	47 minutes period)	
ASSEMBLY-	9:54 - 10:38	44 minutes	
THIRD PERIOD	10:43 - 11:30	47 minutes	
FOURTH PERIOD AND LUNCH			
<u>FIRST LUNCH</u> 11:35 — 12:05	<u>IN CLASS</u> 12:10 - 12:57	47 minutes	
<u>SECOND LUNCH</u> 12:27 - 12:57	<u>IN CLASS</u> 11:35 — 12:22	47 minutes	
FIFTH PERIOD	1:02 - 1:49	47 minutes	
SIXTH PERIOD	1:54 - 2:40	46 minutes	
Busses Depart	2:40 - 2:46	6 minutes	